L’Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes demana fotos i videos del confinament al municipi

S’anima als veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes a participar en la iniciativa facilitant els seus materials

Imatges de la Plaça Macer. Cedida

L’Arxiu municipal de Sant Pere de Ribes vol incorporar imatges i vídeos del confinament al municipi al seu fons documental, per tal de preservar la memòria del moment històric excepcional que estem vivint a causa de la circumstància de crisi sanitària per la covid-19. Els materials que es recolliran poden mostrar els carrers buits, els dibuixos de suport i esperança fets per la canalla, els balcons, els aplaudiments d’agraïment, entre d’altres que es puguin fer des de casa.

Els veïns i veïnes del municipi que vulguin col·laborar cedint les seves fotografies i vídeos, han de posar-se en contacte amb l’Arxiu Municipal trucant al telèfon 938967300 o enviant un correu electrònic a arxiu@santperederibes.cat.

L’AMSPR conserva la documentació històrica i és un punt de referència per al coneixement de la història del municipi. Entre d’altres funcions, s’encarrega de gestionar, mantenir i fer accessible els documents. Els fons de l’Arxiu estan disposats en més de 1.400 metres lineals de documents que daten des del segle XV fins a l’actualitat.