La Policia de Sitges atura una festa privada en un xalet amb més 300 persones

Els organitzadors de l'esdeveniment havien venut entrades anticipades i anunciaven la celebració per a tres dies seguits

La Policia Local de Sitges va intervenir la nit de la revetlla de Sant Joan en una festa privada que s’estava celebrant amb més de 300 persones en un xalet de la urbanització Vallpineda. Els agents van acudir a la finca arran de les queixes dels veïns. Quan van arribar, van comprovar que la gent no duia mascareta ni respectava el distanciament social, dues mesures ordenades per les autoritats sanitàries per evitar la transmissió de la covid-19. La policia també va comprovar que la festa estava anunciada per a tres nits consecutives i que s’havien venut entrades anticipades per internet a 25 euros, mentre també es podien comprar a la porta per 50 euros. Entre altres serveis, l’esdeveniment comptava amb seguretat privada.

L’endemà, dia 24, la Policia Local va desplegar un operatiu especial per controlar els accessos a la casa i evitar que hi entrés gent per celebrar la segona convocatòria de la festa. Els agents van evitar l’esdeveniment aquella nit i també el dijous 25, quan estava prevista l’última jornada.

El xalet on es va celebrar la revetlla amb més de 300 persones té llicència d’habitatge d’ús turístic. L’Ajuntament, però, ha obert un expedient sancionador per multar els propietaris de l’immoble mentre els serveis tècnics i jurídics estan estudiant si revoquen la llicència.

D’altra banda, la nit de la revetlla de Sant Joan la Policia Local de Sitges va fer 31 serveis entre les 20 h del dia 23 i les 8 h del 24. La meitat van ser per atendre festes privades.