La Federació Alt Penedès-Garraf del PSC valora molt positivament els resultats obtinguts

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Comissió Executiva de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC s’ha reunit avui dilluns a Vilafranca  per valorar els resultats electorals a les comarques del Penedès i Garraf, el desenvolupament del procés electoral i els següents passos de cara a la constitució dels Ajuntaments i la resta d’institucions supramunicipals.

En aquest acte han participat el Primer Secretari de la Federació, Juan Luis Ruiz; el Secretari d’Organització, Albert Tort; i el Secretari de Política Municipal; Cisco de la Cruz.

Juan Luis Ruiz, ha valorat molt positivament la força política del PSC en tots els municipis, especialment a l’Alt Penedès i al Garraf on petits municipis han crescut molt i han donat participació al PSC com a Mediona o Gèlida.

 

El PSC és la primera força política a la bagueria del Penedès i també al Garraf. “Celebrem el fet que les dues capitals són les dues forces polítiques que aspiren a governar” ha explicat Juan Luis.

Juan Luis, que també és alcaldable del PSC a Vilanova i la Geltrú, ha afirmat que està mantenint converses amb altres partits del consistori per saber quin paper volen jugar. “Tenim molt clar que a Vilanova s’ha d’obrir una nova etapa, que hi hagi consens i dialèg que no hi ha hagut durant aquests 4 anys”, ha explicat.

 

Per una altra banda, Cisco de la Cruz s’ha mostrat satisfet de la bona feina feta dels municipis. Ha explicat que a l’Alt Penedès s’ha passat de la tercera a la segona força i han recuperat alcaldies importants. “Hem d’estar contents dels resultats que hem tingut. Valorem positivament els resultats obtinguts al Garraf i Penedès, marquen una línia creixent”.

També ha remarcat que la ciutadania ha triat aquests governs per la bona feina i per fer un canvi als municipis.

Sobre l’alcaldable Francisco Romera ha explicat que intentarà fer un Govern consens, fort i estable.