Comença la vacunació contra la Covid a la residència Templis Atlantis de Cubelles

Els usuaris i personal han rebut la primera dosi aquest dimarts 5 de gener mentre que la segona els serà administrada en 21 dies

La campanya de vacunació a Cubelles contra la COVID-19 s’ha iniciat aquest dimarts, vigília de reis, a la residència Templis Atlantis. En total, s’ha administrat una cinquantena de dosis, entre la totalitat dels usuaris i els professionals del centre.

Per tal de completar l’operació i garantir-ne la correcta immunitat, els serveis sanitaris subministraran la segona dosi del vaccí d’aquí a tres setmanes, al voltant del dia 26 de gener.

L’operatiu ha començat pel centre Templis Atlantis en tractar-se d’una residència verda, és a dir, lliure de contagis i on ja es permeten les visites de familiars i s’han reprès les activitats, inclosos nous ingressos, sempre dins de la normativa i condicionat per les restriccions i mesures de seguretat sanitàries.

Després del brot de contagi detectat a finals de setembre, la residència va ser intervinguda per la Generalitat, trobant-se actualment en fase de resolució.