La matrícula solidària del Vilarenc Aqua torna a recollir fons per a la Lliga contra el Càncer

La campanya estarà activa fins al proper 5 de novembre.

0
540
Imatge durant l'acte de presentació de la matrícula solidària. (Cedida)

El centre esportiu municipal Vilarenc Aqua posa en marxa aquest divendres, 19 d’octubre, la matrícula solidària. És la sisena edici´d’aquesta iniciativa, durant la qual els nous inscrits paguen una matrícula simbòlica de 10 euros, que es destina íntegrament a alguna entitat solidària o social. Enguany, torna a ser la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre l’entitat beneficiària.

Els nous abonats reben, a més, un 25% de descompte en la primera quota mensual. La campanya estarà activa fins al proper 5 de novembre.

La campanya es posa en marxa coincidint amb la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama. És el tipus de càncer més freqüent en les dones: una de cada tres dones que pateix càncer, el té de mama. Cada any, a les comarques de Tarragona hi ha més de 500 nous casos. Però els avanços mèdics i la detecció precoç han aconseguit una de les supervivències més altes: el 88%.

L’any passat, la iniciativa a recaptar 2.844 euros, provinent tant de les matrícules com dels donatius a unes guardioles que s’instal·len al taulell de recepció del Vilarenc Aqua.

FER UN COMENTARI