La matrícula solidària del Vilarenc Aqua torna a recollir fons per a la Lliga contra el Càncer

La campanya estarà activa fins al proper 5 de novembre.

Imatge durant l'acte de presentació de la matrícula solidària. (Cedida)

El centre esportiu municipal Vilarenc Aqua posa en marxa aquest divendres, 19 d’octubre, la matrícula solidària. És la sisena edici´d’aquesta iniciativa, durant la qual els nous inscrits paguen una matrícula simbòlica de 10 euros, que es destina íntegrament a alguna entitat solidària o social. Enguany, torna a ser la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre l’entitat beneficiària.

Els nous abonats reben, a més, un 25% de descompte en la primera quota mensual. La campanya estarà activa fins al proper 5 de novembre.

La campanya es posa en marxa coincidint amb la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama. És el tipus de càncer més freqüent en les dones: una de cada tres dones que pateix càncer, el té de mama. Cada any, a les comarques de Tarragona hi ha més de 500 nous casos. Però els avanços mèdics i la detecció precoç han aconseguit una de les supervivències més altes: el 88%.

L’any passat, la iniciativa a recaptar 2.844 euros, provinent tant de les matrícules com dels donatius a unes guardioles que s’instal·len al taulell de recepció del Vilarenc Aqua.