1.150 participants a la Cursa Solidària Cunit-Calafell

Avatar photo
Es van recaptar 780 euros per la Creu Roja

Aquest diumenge 14 d’abril es va celebrar la II Cursa Cunit Calafell, amb rècord de participació amb 1.150 corredors entre les 3 modalitats de curses que es realitzaven.

La jornada esportiva començava amb la Caminada-Marxa nòrdica que tenia sortida al Passeig marítim de Cunit, arribant fins a la població veïna de Calafell. Aquesta primera modalitat va reunir a més de 500 persones entre gent gran, famílies i nens que amb un caràcter més lúdic i menys competitiu van completar els circuits de 5 i 10 Km.

A continuació es van celebrar totes les curses infantils, des dels més menuts, els barrufets, fins als infantils de 13 anys. Aquestes curses reunirem a més de 250 nens i nenes il·lusionats per participar en la seva cursa i emplenant el circuit d’alegria.
Tot un espectacle veure als menuts i menudes gaudint de l’esport.

L’última part de la jornada fou la Cursa de 5 i 10 Km que va conjuntar grans atletes i completant uns temps magnífics, tot i la calor de justícia que va fer.
En la cursa 5 km masculina el podi va estar format per:

MARC PERELLO del club PCTEAM amb un temps de 17min 10seg., seguit de IVAN CARDENAS i NOE RODRIGUEZ del PRAT TRIATLÓ.

Pel que fa a els 5qm femenins, el podi fou: ANNA GIL ADEL CLUB TRANSTRIATLON amb un temps de 22min 33seg, seguida per ARLET MONGE i INMA FERNÁNDEZ del club TR360 CUNIT.

A la cursa de 10qm masculina el podi estigué format per:
SERGIO FERNÁNDEZ amb un temps de 35 min 53seg., seguit de BIEL MONCLÚS del TRICALAFELL i PABLO CAÑADA.

I a la 10qm femenina, hi van pujar a podi:
ABRIL ANDINO del TRICALAFELL amb un temps de 46min 59 seg., seguida de MÍRIAM PRUAÑO i JUNE MARTÍNEZ, també del TRICALAFELL.

Després de la bona acollida de la primera edició de la Cursa Solidària Calafell-Cunit, l’èxit de participació d’aquesta segona edició de la Cursa Cunit Calafell, aquesta cursa comença a consolidar-se i a establir-se com una cita important pel que fa a el calendari atlètic de la província.

Tant l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, com l’alcalde de Calafell Ramon Ferré han destacat la bona acollida de la prova i voluntat de continuar fent-la gran, apostant per la col·laboració dels dos municipis pel que fa a la promoció esportiva, la finalitat solidària, així com la promoció esportiva, aprofitant estructures com el passeig marítim que uneixen ambdues poblacions. Creant una cursa de referència al territori amb un recorregut a tocar del mar Mediterrani i amb unes vistes espectaculars.

La Cursa Solidària Cunit–Calafell va poder recaptar pel moment 780 €, destinats a Creu Roja i a les víctimes dels conflictes d’Ucraïna i Gaza, i amb la voluntat de continuar realitzant accions per sumar més recursos a la recaptació.

L’organització de la cursa convida a les famílies, i participants a continuar sumant l’any vinent amb la III Cursa Calafell Cunit i que tornarà a tenir lloc al municipi veí de Calafell.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Alumnat de centres educatius de La Serra de Sabadell celebren la diada anticipada de Sant Jordi

Notícia següent

Mor Josep Maria Terricabras, exeurodiputat d’ERC, als 77 anys

Notícies relacionades