Una ruta de suports selfie per tenir la millor foto de la Costa Brava aquest estiu

L’objectiu és oferir un recorregut fotogràfic arran de costa en un marc ideal, que també serveix de carta de presentació de tota la bellesa que es pot trobar a Palafrugell i els seus nuclis costaners

Palafrugell convida, ara que ha començat una nova temporada turística, a conèixer els espais més emblemàtics del municipi per a realitzar-hi una selfie.

Així, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) va instal·lar des del passat estiu, en diferents punts dels nuclis costaners, 4 suports per fer-se selfies i d’aquesta manera contribuir a promocionar el municipi com a destí turístic. L’objectiu és oferir un recorregut fotogràfic arran de costa en un marc ideal, que també serveix de carta de presentació de tota la bellesa que es pot trobar a Palafrugell i els seus nuclis costaners.

Així doncs, es poden trobar aquestes bases per aguantar el telèfon mòbil al mirador de Joaquim Turró a la muntanya de Sant Sebastià, a la punta d’es Blanc al camí de ronda de Llafranc, al mirador de la plaça Joan Granés i Noguer de Calella de Palafrugell i a l’embarcador, davant de l’escultura de la l’Escorpora de Tamariu.

Es tracta d’un suport fix per telèfons mòbils i tauletes, que permet fer-se fotografies mostrant l’entorn. Gràcies a aquestes bases, les visitants poden fer-se una fotografia de cos sencer, abastant darrere molt més paisatge i d’aquesta manera guardar un record més clar de la seva estada a Palafrugell.

A més a més, a través d’aquests suports, es pot fer una ruta per la costa de Palafrugell, ja que en cada un d’ells hi ha col·locada una xapa amb un QR que porta a la geolocalització de la resta de punts selfie i també al web oficial municipal de turisme: www.visitpalafrugell.cat. Alhora, també convida a l’usuari a publicar i etiquetar les seves fotografies amb el hashtag de turisme #VisitaPalafrugell.

Més informació a: https://visitpalafrugell.cat/proposta/ruta-suports-selfie-visitapalafrugell-costa-brava-palafrugell/