El ‘poolbiking’ arriba a la Piscina de Roses

La bicicleta Poolbiking One presenta una biomecànica òptima sigui quina sigui l’alçada de la persona usuària, és fàcilment ajustable mitjançant l’alçada del seient i del manillar, i s’utilitza descalç

A partir d’avui, dilluns 27 de juny, la Piscina de Roses (PMR) compta amb dues aquabikes model Poolbiking One instal·lades a la piscina poc profunda de l’equipament, a disposició de les persones abonades i usuàries. L’equipament rosinc és el primer de la demarcació de Girona a oferir aquest servei, amb el qual vol diversificar les activitats d’aigua permetent la realització d’un treball cardiovascular de qualitat, ja sigui amb una finalitat d’entrenament o de rehabilitació.

Amb aquestes estacions de treball estàtic, la Piscina de Roses diversifica els seus serveis i activitat, incorporant, tal i com assenyala la regidora d’Esports i presidenta de Piscina de Roses, Verònica Medina, “un recurs més per incidir en el concepte “esport i salut”, una de les prioritats que ens hem marcat des de la Piscina Municipal, per poder oferir als nostres usuaris la possibilitat de gaudir d’una diversitat d’activitats interessants. Considerem que les aquabikes donaran un gran valor afegit a les nostres instal·lacions i seran també un element clau per treballar temes de rehabilitació”.

Les característiques de les aquabikes, on la resistència hidrodinàmica augmenta a mesura que s’incrementa la velocitat de pedaleig, fa que en només 30 minuts es pugui dur a terme un treball molt efectiu per cremar una quantitat important de calories, per enfortir el sistema càrdio circulatori o per treballar la musculatura del tren inferior.

La bicicleta Poolbiking One presenta una biomecànica òptima sigui quina sigui l’alçada de la persona usuària, és fàcilment ajustable mitjançant l’alçada del seient i del manillar, i s’utilitza descalç. Piscina de Roses comptarà amb dues unitats i us sistema de reserves per evitar cues i esperes.