VÍDEO: Degolla la seva nòvia enmig del carrer per rebutjar la seva proposta de matrimoni

Es va acostar a ella per darrere i la va apunyalar violentament, per a després degollar-la

Un estudiant de la Universitat Mansoura, a Egipte, ha perpetrat el pitjor dels crims contra una companya seva, Naira Ashraf, després que ella rebutgés la seva proposta de matrimoni. L’home la va apunyalar per l’esquena a les portes del centre universitari, just en finalitzar les classes, i va procedir a degollar-la mentre els testimonis intentaven detenir-lo, sense èxit.

Els fets van succeir dilluns passat 20 de juny al matí, a les portes de la Facultat d’Arts de la Universitat Mansoura, a Egipte. Naira Ashraf, una estudiant de tercer curs, es dirigia cap a la parada de l’autobús que agafava tots els dies per a tornar a casa després de les classes, sense poder imaginar que mai tornaria. El seu company de classe i ex-xicot, Mohamed Adel, no va acceptar la idea que la noia li hagués rebutjat, i va decidir venjar-se de la manera més cruel, cometent un atroç crim a sang freda i per l’esquena.

Adel hi havia premeditat el crim contra la seva exparella i companya de classe, Naira Ashraf, i el va dur a terme tal com l’havia pensat. La noia va acabar les classes del dilluns i es disposava a tornar a casa seva, en al-Mahalla, mentre l’agressor l’esperava, amagat entre la multitud d’alumnes que transitaven el carrer, amb un ganivet amagat.

Es va acostar a ella per darrere i la va apunyalar violentament, per a després degollar a la noia. Finalment, els transeünts i el personal de seguretat de la universitat van acudir a socórrer a Naira i a separar a l’agressor de la seva víctima.

Ella va ser traslladada d’urgència a l’hospital, en un estat molt greu. Desgraciadament, i malgrat els primers auxilis que els sanitaris li van practicar, Naira Ashraf va morir abans d’arribar al centre hospitalari. Mentrestant, els testimonis del crim, després de propinar una pallissa a Mohamed Adel, el van lliurar a la Policia.

El crim estava motivat per «diferències sentimentals» entre l’atacant i la víctima, segons ha confessat el mateix assassí a les autoritats egípcies, i han corroborat tant familiars de Naira com els testimonis del succés. Tots dos joves, que eren companys de classe i cursaven el tercer curs en la Facultat d’Arts, havien estat parella uns mesos enrere, però la relació es va trencar quan Mohamed va proposar matrimoni a Naira i aquesta ho va rebutjar, bloquejant-li també de totes les xarxes socials davant la insistent actitud del noi.

En aquest moment va començar el malson de Naira, que va començar a viure una situació d’assetjament per part de Mohamed, qui fins i tot havia arribat a amenaçar-la amb matar-la, però ni ella ni la seva família ho creien capaç, segons ha confirmat la Fiscalia d’Egipte als mitjans locals. Fins que dilluns passat Mohamed va complir les seves amenaces i va decidir assassinar a la que havia estat la seva núvia, perquè va ser incapaç d’acceptar que ella ho havia rebutjat.