Santa Coloma de Farners intentarà obrir l’abans possible la piscina coberta

L'empresa va tancar-la injustificadament

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners lamenta la decisió presa per la direcció de l’empresa Sport Assistance 2000 de tancar, des d’aquest dimarts 9 d’agost i de forma “unilateral, injustificada i sense el consentiment de l’Ajuntament”, les instal·lacions de la piscina coberta.

La voluntat del consistori és trobar la fórmula de reobrir les instal·lacions el més ràpidament possible i continuar donant el servei als usuaris i abonats, amb el menor perjudici per als treballadors de l’empresa.

Aquest dilluns, s’ha mantingut una reunió entre representants de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l’Administrador concursal i representants de l’empresa concessionària, que han manifestat la voluntat de deixar de prestar el servei, tancant les instal·lacions a partir del 9 d’agost i acomiadant amb codi de subrogació tots els treballadors amb efectes del dia 8 d’agost.

El mateix dilluns s’ha dictat un decret d’Alcaldia recordant l’obligació a l’empresa, malgrat el concurs de creditors, de continuar prestant el servei fins que no es completi l’expedient de resolució de contracte per part de l’Ajuntament.