Palafrugell habilita 3 nous col·legis electorals per anar a votar el 14-F

S’incorporen els dos pavellons esportius i l’espai de La Bòbila.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Pla detall d'una papereta. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Palafrugell disposarà d’un dispositiu de coordinació de la seguretat sanitària per a les eleccions convocades pel proper 14 de febrer. 

Aquest protocol inclou un control d’accessos a l’entrada de cada un dels col·legis electorals amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i també es treballarà a l’interior dels edificis per organitzar les cues i controlar el flux dels votants dins dels col·legis, per garantir el manteniment de les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de la mascareta. A més, a cada col·legi s’han establert circuits d’entrada i de sortida.

Pel que fa el protocol de neteja, s’oferirà de forma permanent, i amb especial reforç a les zones comunes, com poden ser les taules i cabines. A cada punt de votació hi haurà també el gel hidroalcohòlic i un recordatori de les mesures sanitàries bàsiques.

 

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell habilitarà nous col·legis electorals més amplis per anar a votar el proper 14 de febrer. D’aquesta manera, els dos pavellons esportiu i l’equipament de Bòbila s’incorporen com a col·legis electorals. Aquesta mesura és conseqüència de la situació sanitària actual, i respon a la necessitat de trobar instal·lacions més espaioses que permetin el compliment de les mesures anti-Covid.


D’aquesta manera, el nucli de Palafrugell passarà a tenir 3 espais electorals nous, de majors dimensions i amb millors opcions de separació entre persones i de realització de recorreguts que impedeixin els creuaments de gent. Per les seves característiques i volum de persones que acullen, es mantenen com a punt de votació l’escola Barceló i Matas, i també les seus de Calella de Palafrugell i Llofriu.


En aquest sentit, els col·legis electorals que canvien d’ubicació són:

COL·LEGIS ELECTORALS QUE CANVIEN D’UBICACIÓ
ANTIC COL·LEGI ELECTORALNOU COL·LEGI ELECTORALADREÇA
Escola Pi VerdPavelló poliesportiuAvda. Corts Catalanes, 3
Escola Torres JonamaPavelló poliesportiuAvda. Corts Catalanes, 3
Escola Prats de la CarreraEspai cultural La Bòbilac/ Garriga, 24
Museu del SuroEspai cultural La Bòbilac/ Garriga, 24
Teatre MunicipalEspai cultural La Bòbilac/ Garriga, 24
IES Frederic Martí CarrerasPavelló hoqueic/ Ample. 95-111
Llar d’infants Els BelluguetsPavelló hoqueic/ Ample. 95-111

 

Els col·legis mantenen la seva ubicació són:

COL·LEGIS ELECTORALS QUE MANTENEN UBICACIÓ
COL·LEGI ELECTORALADREÇA
Calella de Palafrugellc/ Gelpí, 3
Llofriuc/ Irene Rocas, 1
Escola Barceló i Matasc/ Pals, 75