L’Aula Gastronòmica de Roses inicia la seva activitat formativa

Els 9 joves inscrits rebran classes troncals i sessions específiques de cuina i sala

El curs, organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç de Girona, l’Escola de Noves Oportunitats AFPAE i l’Ajuntament, s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys que en l’actualitat no es troben ni estudiant ni treballant i que estan inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Ofereix un total de 155 h de formació i es planteja com una activitat dinàmica i motivadora, amb una primera part de formació troncal sobre ocupabilitat i habilitats socials, i una segona de caràcter més específic, on s’impartiran classes de cuina i sala. A més, els participants també comptaran amb un seguiment individualitzat sobre la seva experiència actual, currículum i objectius laborals.

Fèlix Llorens, regidor de Promoció Econòmica, ha donat la benvinguda als participants del curs, juntament amb l’equip docent i representants de la Cambra de Comerç de Girona. Llorens ha destacat que ‘l’Aula Gastronòmica ens permet dur fins a Roses una oferta formativa d’un sector que és de gran importància per al municipi, el de la restauració, i que fins ara no comptava amb un espai òptim. D’aquesta manera, volem contribuir a què els joves puguin formar-se i incorporar-se com a cuiners o personal de sala en els restaurants de la vila, amb la millor preparació. Iniciem doncs una nova etapa i sumem a l’Aula la vessant formativa, una altra de les funcions per a la qual vas ser creada, a més d’acollir altres activitats com la realització de tallers per a la ciutadania, xerrades i presentacions, o sessions d’experimentació i creació per als professionals del sector’.

L’Aula Gastronòmica compta amb un espai total de prop de 100 m2 dotat de cuina equipada i zona de tast, una pantalla de projecció amb càmera zenital per a la gravació de l’àrea de treball, i de graderia per a l’alumnat i públic, que permet la màxima visibilitat de les elaboracions culinàries.

COMPARTIR
Article anteriorArriba el fred
Article següentGrava i fotografia amb el mòbil com un autèntic professional
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.