La Policia Local de Caldes de Malavella detén a un home per robatoris en cases del municipi

Els fets van ocórrer el passat dijous 26 d’agost després que una veïna alertés d’un presumpte lladre en una casa propera a la seva

El passat dijous una veïna resident a la urbanització del Llac del Cigne va alertar a la Policia Local  que havia vist un home saltant a una vivenda propera. Amb aquest avís i amb la descripció facilitada per la veïna es va iniciar un servei conjunt amb els Mossos d’Esquadra que van iniciar una batuda per diferents carrers i zones del municipi.

La patrulla de la Policia Local va localitzar al carrer Empordà una persona amb les característiques físiques semblants a les descrites tot i que amb roba diferent. El presumpte delinqüent portava una motxilla negra i una bossa de color blau. 

Es va realitzar el seguiment de l’individu que va agafar el camí de sorra al costat de la zona de reciclatge direcció al carrer Ponent, va ser en aquest carrer que els Mossos d’Esquadra van identificar-lo, sense la bossa a sobre.

La bossa va ser localitzada en un camp al costat de la GI673, al preguntar a l’home sobre els objectes (s’hi va trobar una càmera fotogràfica, una tauleta i diferents mòbils a més d’una muda per canviar-se), aquest va afirmar que els havia trobat prop d’un contenidor.

El jove, d’uns 30 anys aproximadament i nacionalitat marroquina, va ser traslladat a les dependències policials on va poder-se esbrinar que els objectes pertanyien a una vivenda del Carrer Empordà.

Els amos de la casa havien marxat de vacances i el lladre va entrar-hi a robar forçant la persiana del menjador i remenant tots els mobles de l’interior. 

Amb aquesta informació, i tenint en compte que la persona ja tenia antecedents per robatoris a diverses cases, va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força.

El sotsinspector de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz va dedicar unes paraules de felicitació al seu cos “no és la primera vegada que ens trobem en un servei complex com el de dijous passat, el cos de la Policia Local de Caldes sempre està a l’alçada vetllant per la seguretat de tots els veïns i veïnes”. 

Per la seva banda l’alcalde Salvador Balliu va explicar que “és un orgull tenir una Policia Local compromesa amb la tasca de protecció cap al municipi. Des del consistori fem esforços per ampliar els recursos del cos de seguretat local, acabem d’ampliar la comissaria i s’han instal·lat càmeres de vigilància precisament per detectar abans que actuiïn aquests delinqüents. Seguirem sumant esforços per seguir fent de Caldes de Malavella un poble segur i amb delinqüència zero”.