Els centres de gent gran es tornen espais lliures de Covid-19

La vacunació és l’explicació que donen a aquest fenomen tan esperat

Després de 2 mesos de vacunacions massives als centres residencials de gent gran, per fi, sembla que en aquests espais està tot molt més calmat i que les persones que hi resideixen a l’igual que els seus treballadors poden començar a gaudir de certa normalitat.

 

Ara molts centres ja poden veure als seus familiars, fins fa poc, cosa impensable per tal com es contagiaven constantment en els centres. Les visites familiars són un punt fonamental per millorar, viure i tenir ganes de seguir gaudint de la vellesa.

 

Avui parlem del Pla de l’Estany, on diem que estan en zona verda; sense cap cas actiu de Covid-19. Tot això ha estat gràcies a les mesures, restriccions, limitacions i a la vacunació. Des de CatSalut informen que l’últim cas o brot que hi va haver a la comarca va ésser el 19 de febrer.

 

Gemma Caparrós, delegada dels centres residencials de les comarques de la Selva Interior, el Gironès i el Pla de l’Estany, explica que des de finals de gener es va començar a vacunar a tots els centres residencials per tal de contenir el virus i evitar així més morts. Actualment no hi ha casos actius de Covid-19 i parlem de centres verds.