Detingut per una agressió amb arma blanca durant una baralla a Blanes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Detenció. Imatge pròpia

La Policia Local de Blanes (Girona) va detenir dijous el presumpte autor d’una agressió amb arma blanca durant una baralla al municipi.

Segons un comunicat de l’Ajuntament de Blanes d’aquest divendres, un agent que feia un servei de seguretat ciutadana va observar un home que circulava amb una motocicleta per la carretera de Blanes (Girona), amb símptomes de no trobar-se bé.

Quan es va acostar i va veure que el conductor de la motocicleta perdia molta sang i que entre les mans portava un pal metàl·lic doblegat va ajudar la víctima pressionant el costat esquerre de la ferida i va comprovar que podia tractar-se d’un pneumotòrax.

La víctima, amb dificultats per parlar i respirar, va explicar al policia que l’havien ferit durant una baralla amb un arma blanca i va aportar la descripció del presumpte agressor.

Les unitats de la Policia Local de Blanes, que s’hi havien desplaçat, van trobar el presumpte autor dels fets, que també va corroborar que havia participat en una baralla amb un altre home.

Una ambulància va traslladar el ferit a l’Hospital de Can Ruti, a Badalona (Barcelona), agents de la Policia Local i dels Mossos van trobar l’arma blanca en uns matolls amb restes de sang, i la Policia Científica dels Mossos la va custodiar.