Detenen una dona a la Jonquera que circulava amb un porsche robat

La Guàrdia Civil la va interceptar en un control rutinari i el vehicle està valorat en més de 200.000 euros

La Guàrdia Civil ha detingut una dona, de nacionalitat francesa i de 36 anys, a la Jonquera (Alt Empordà) que duia un vehicle d’alta gamma robat, concretament un porsche.
Els agents la van interceptar en un control rutinari a l’AP-7 quan van parar el cotxe amb matricula francesa que circulava en direcció França. Un cop identificada, els agents van observar que la documentació aportada constava de fotocopies de mala qualitat.
La situació va aixecar sospites i els agents van decidir inspeccionar el vehicle. Aleshores, van detectar que el número de bastidor no corresponia amb la documentació aportada.
Després de revisar les bases policials van descobrir que s’havia robat a França i posteriorment ho van confirmar amb el Centre de Coordinació Policial franco-espanyol del Pertús.

La policia la va detenir com a presumpte autora d’un delicte de robatori i falsedat documental. Tant la detinguda com el vehicle han estat posats a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres. El vehicle estava valorat en més de 200.000 euros.