Marta Madrenas no tornarà a presentar-se com a alcaldessa de Girona

"Sempre he defensat que en una ciutat tan important com Girona cal renovar els lideratges, i crec que en aquest cas allò òptim és no anar més enllà de dos mandats", ha assegurat

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, no tornarà a encapçalar la llista de JxCat a l’alcaldia de Girona per les municipals del 2023. Coincidint amb l’inici de les primàries, que s’han convocat aquest dilluns, Madrenas ha fet pública la seva decisió “per coherència”. “Sempre he defensat que en una ciutat tan important com Girona cal renovar lideratges en terminis relativament curts, i crec que l’òptim és no anar més enllà de dos mandats”, ha subratllat. Madrenas assegura estar “molt forta” i subratlla que, durant aquest any, tant ella com el seu equip “treballaran intensament”. Madrenas, que també és diputada al Parlament, ha refermat el seu compromís amb JxCat ha assegurat i que continuarà treballant pel projecte “de manera intensa”.

Fins ara, Marta Madrenas sempre havia optat pel silenci quan se li demanava si tornaria a ser candidata a l’alcaldia de Girona. Avui, però, i coincidint amb l’inici de les primàries que ha obert JxCat, l’alcaldessa ha fet pública la decisió de no tornar-se a presentar.

Madrenas assegura que, tot i que la seva decisió pugui “sorprendre”, la pren per coherència. “Sempre he defensat que en una ciutat tan important com Girona cal renovar els lideratges, i crec que en aquest cas allò òptim és no anar més enllà de dos mandats“, ha assegurat, flanquejada per part dels regidors de l’equip de govern. “Girona té una potència extraordinària, cal un compromís ingent i crec que és bo que hi hagi mandats curts”, ha sostingut.

“És una opinió personal, i tot i que estic forta i amb moltes ganes, vull ser honesta amb allò que crec i he defensat sempre; per això, no optaré a un tercer mandat“, ha afirmat. Madrenas subratlla, però, que no presentar-se a candidata en cap cas vol dir deixar l’Ajuntament abans de les municipals. “Jo no plego, tinc encara per endavant un any de feina, on estic totalment compromesa i activada per mantenir el rumb de la ciutat”, afirma.

I aquí, Madrenas recorda que tant ella com el seu equip hi seran “fins a l’últim minut” per complir “amb els compromisos” adquirits amb la ciutadania. “Continuem treballant plegats i amb més força que mai”, ha dit referint-se a tots els seus companys de JxCat. “Avui allò que faig és anunciar que no em torno a presentar, per coherència amb les idees en les que he cregut sempre i que he defensat públicament”, ha reiterat.