Investiguen els tres incendis a l’empresa de reciclatge de Sarrià de Ter del darrer mes i mig

Sospiten que dos dels focs també podrien estar relacionat amb la crema de contenidors a la població

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sarrià de Ter (Gironès) estan investigant els tres incendis que hi ha hagut durant el darrer mes i mig a les instal·lacions de l’empresa Auladell, dos dels quals a la planta de reciclatge situada al carrer Josep Flores. El darrer foc va tenir lloc ahir. Segons informa l’ajuntament en un comunicat, els Mossos han obert una investigació i, juntament amb la Policia Local, estan recopilant informació per esbrinar les possibles causes dels incendis. Segons el consistori, la investigació relaciona els focs a l’empresa amb dos incendis a contenidors que es van produir a la població el mateix dia dels incendis.

Un noi incendi ahir va afectar la planta de recollida i tractament de residus Auladell, a Sarrià de Ter. És el tercer foc que crema la planta en un mes i mig, el primer el 22 de maig i el darrer el 6 de juny. Els Bombers van rebre l’avís a les 18.31 hores perquè una columna de fum negre sortia de la planta de reciclatge. Segons els Bombers, l’incendi va afectar piles de paper i brossa del pati exterior. Els Bombers de la Generalitat van donar el foc per controlat prop de les deu de la nit.

Segons informa l’ajuntament en un comunicat, des del segon incendi que Mossos i Policia Local estan recopilant informació per poder esbrinar les possibles causes que poden haver provocat aquests incidents. A més, relacionen els relacionen amb dos incendis de contenidors, que s’han produït els mateixos dies dels fets d’Auladell. “De ben segur que, més d’hora que tard, es podran esclarir tots els dubtes relacionats amb aquests incendis”, apunta l’ajuntament.

El Consistori agraeix la feina als cossos de seguretat.