El personal sanitari són els àngels del cartell dels Pastorets de Girona d’enguany

En un any marcat per la pandèmia, la companyia Proscenium ha volgut reivindicar la importància del personal sanitari i reflexar-la al seu cartell

Un any més, tot i les dificultats arran de la pandèmia, el grup Proscenium podrà representar el tradicional espectacle de Pastorets de Girona al Teatre Municipal de Girona. Aquest any, però, ve marcat per la pandèmia, i així ho exemplifica el seu cartell.

Els pastors, les bèsties, i fins i tot una carpa del riu Onyar, surten protegits per una mascareta, en el seu tradicional viatge cap a Girona. La comitiva passa per l’Hospital Trueta abans d’entrar a la ciutat, i els àngels són el personal sanitari, que ha estat en primera línia durant tota la crisi i que encara ho està a dia d’avui.

El nou cartell anuncia les representacions d’aquesta tradicional obra del grup Proscenium, que enguany compleix 40 anys, i ho ve celebrant des de l’octubre amb la lectura del Comte Arnau de Josep Maria de Sagarra, a la sala la Planeta.

Els pastorets de Girona compleixen 40 anys, i ho han pogut celebrar malgrat la pandèmia. Adaptant-se, això si, a les noves mesures. (Foto: Edició de Pastorets de Girona 2019, Grup Proscenium)

En plena adaptació per les mesures contra la covid-19 el grup ha anunciat set representacions de l’obra, per tal d’evitar aglomeracions excessives. Es faran els dies 25, 26, 27 i 30 de desembre de 2020, i l’1, 2 i 3 de gener de 2021, a dos quarts de sis de la tarda. S’hi hauran de respectar totes les mesures covid19, com la distància de seguretat i l’ús de la mascareta.