El Consistori Infantil de Ripoll solidari amb els infants amb càncer infantil

S'han dissenyat unes bosses de cotó reciclat i tots els diners que es recullin amb la seva venda aniran destinades a la Casa dels Xuclis

Un dels objectius dels nens i nenes del Consistori Infantil de Ripoll és realitzar accions per millorar la vida dels infants. En el ple del passat mes de febrer van aprovar per unanimitat realitzar una acció per recaptar diners per donar a una entitat que treballi amb nens i nenes que pateixen un càncer.

Vistes les mesures actuals arran de la pandèmia en les quals realitzar actes massius no és possible, el Consistori Infantil ha dissenyat unes atractives bosses de cotó reciclat. Tots els diners que es recullin amb la seva venda aniran destinades a la Casa dels Xuclis, una casad’acollida pels Infants i Adolescents amb Càncer i les seves Famílies situada a Barcelona, al costat del centre hospitalari Vall d’Hebron. Gestionada per l’associació sense ànim de lucre i de caràcter laic, AFANOC , que treballa des d’una visió solidària i que treballa amb valorscom la justícia i el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

El dissabte 1 de maig d’11 a 13 hores els nens i nenes del Consistori vendran les bosses en una parada del mercat, situada al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, al preu de 5 €.
La regidora de Convivència, Participació i Educació, Maria Dolors Vilalta, acompanyarà els infants a la parada d’11 a 12 del matí.