Una casa cremada per l’incendi entre Lloret de Mar i Tossa

S'han desallotjat 200 persones i s'han mobilitzat 42 dotacions de Bombers

La zona cremada del punt d'inici del foc i una casa al fons. ACN

Els Bombers treballen en un incendi de vegetació entre Lloret de Mar i Tossa de Mar (Selva). Les flames han afectat la planta superior i el jardí d’una casa, segons han informat els bombers. En l’extinció hi treballen 36 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris. L’incendi ha afectat 6 hectàrees, de les quals 1,85 forestals i la resta sòl urbà de la urbanització Font de Sant Llorenç, segons han informat els Agents Rurals.

S’han desallotjat preventivament almenys vuit cases properes pel fum segons els Mossos i unes 200 persones, ha informat el SEM. Cap persona ha resultat afectada. A les 15 hores els bombers es concentraven en encerclar els focus secundaris preveient estabilitzar l’incendi aviat.

L’incendi ha començat cap a les 11.18 hores a la GI-682 quan una furgoneta s’ha incendiat i el foc s’ha estès a la massa forestal.

Les flames han anat en ascendent fins arribar a dalt de tot d’una carena, on s’han concentrat els esforços dels bombers i on s’han produït focus secundaris. Tot i això, el foc ha anat perdent intensitat.

El foc ha obligat també a tallar la carretera Gi-682 en els dos sentits de la marxa.