La Policia Local de Caldes recull 600.000€ per la lluita contra el càncer infantil

S'ha fet entrega d'un taló amb la recaptació de la campanya escuts solidaris a l’Hospital Sant Joan de Déu

La campanya dels escuts solidaris contra el càncer infantil #PelsValents ha recaptat 100.000€ des del mes de juliol de l’any passat, aconseguint sumar un total de 600.000€ per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Ahir es va fer l’entrega del taló al mateix hospital, on els membres de la direcció de la campanya, el cap de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, l’inspector de la Policia Local de Sant Celoni, Albert Brunet, i l’agent de la Policia Local de Cambrils, Sito Cano, juntament amb l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, van ser rebuts pel cap d’investigació contra el càncer infantil i membres de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

En l’entrega, el cap d’investigació va explicar detalladament en què es destinen aquests diners que es recapten a través de campanyes solidàries com aquesta i va recalcar que gràcies a aquestes donacions, l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona ha pogut oferir tractaments, alguns d’ells únics al món.

Pel cap de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, “ens fa molta il·lusió arribar aquesta xifra, continuarem treballant de valent per col·laborar en la investigació contra el càncer infantil tan necessària per ajudar a nens i nenes que el pateixen”.

Per l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, “em commou veure cap on van destinades aquestes donacions. És tot un orgull tenir una policia tan solidària i compromesa amb la societat i causes com és la cura del càncer infantil”.

Els escuts solidaris

La campanya dels Escuts Solidaris va iniciar-se el 2017 a partir de la petició de l’Hospital Sant Joan de Déu que demanava donatius per fer realitat el Pediatric Cancer Center que es preveu l’Hospital Oncològic Infantil més gran d’Europa. Els caps de la Policia Local de Caldes de Malavellla, Xavier Muñoz; de Sant Celoni, Albert Brunet; i d’Hostalric, Raül Barjuan van decidir col·laborar amb la iniciativa mitjançant els Escuts Solidaris contra el càncer infantil. Els escuts, amb l’etiqueta #Pelsvalents, s’han estès a nivell nacional fent extensiva la campanya a altres comunitats autònomes.

La campanya #PelsValents ha evolucionat i ja no ven només escuts solidaris com en un principi, també poden comprar-se altres productes solidaris com, braçalets, mascaretes o rellotges.

Els beneficis es destinen a la investigació del càncer infantil i al Pediatric Cancer Center de Barcelona.