El PSC de Roses boicotejat per ciutadans anònims

La passada nit es van desfer d’algunes pancartes electorals del grup polític

 

Roses es desperta amb 6 pancartes arrencades del PSC. Ara és el moment decisiu per acabar de culminar les campanyes electorals i algunes persones o grups han decidit fer que alguns partits polítics no tinguin les mateixes possibilitats que d’altres, despenjant les seves pancartes de tela dins del municipi de Roses. 

 

No és la primera vegada que el PSC es troba amb aquesta situació; ja és la segona vegada que els hi arrenquen la pancarta exposada a sobre el pont de l’entrada de la urbanització Mas Mates. Gràcies a les diverses Agrupacions del PSC de les comarques gironines, els hi han fet arribar noves pancartes electorals per tal de poder acabar de completar la seva campanya electoral.

 

Des del PSC de Roses s’ha fet una denúncia pública i la portaveu de PSC, Olga Simarro, juntament amb el seu equip, s’estan plantejant posar una denúncia als Mossos d’Esquadra, segons fonts oficials. Des del govern actual de l’Ajuntament de Roses se’ns deixa molt clara la postura de què en cas que es necessiti ajuda per tal d’esbrinar qui ha fet aquest assetjament, col·laboraran per tal que els fets no quedin impunes; ja que una campanya electoral i les eleccions han de ser igual de democràtiques i lliures per tots.