Condueix i es troba un cadàver enmig de la carretera a Girona

Un conductor ha explicat que estava circulant per la carretera i ha passat per sobre d'un cos al qual no ha vist

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de la mort d’un home el cadàver del qual ha estat trobat aquesta matinada enmig d’una carretera a Vildemuls (Girona) després que un vehicle li passés per damunt.

Segons ha informat la policia autonòmica, al voltant de les 07.00 hores han rebut l’avís d’un conductor que explicava que estava circulant per la carretera GI-554, a l’altura de Vildemuls, i ha passat per sobre d’un cos, al qual no ha vist perquè encara no havia començat el dia.

 

Els agents s’han desplaçat fins al lloc i han vist el cadàver a terra, però per la primera inspecció no hi havia senyals d’impacte per atropellament, sinó que més aviat semblava confirmar la versió que el cotxe li havia passat per damunt estant ja el cos en la calçada.

Els agents investiguen què feia en aquesta carretera la víctima, un home de 43 anys de nacionalitat espanyola que ha pogut ser identificat ja en haver estat localitzada un parent.

S’han fet càrrec del cas agents de l’Àrea Regional de Trànsit (ART), que esperen els resultats de l’autòpsia que se li practicarà en l’Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona per a saber les causes exactes de la mort i per a aportar una mica de llum a aquest succés.