El PP de Tarragona denuncia la persecució de la llengua castellana per un rètol a Boscos

“És tan vergonyosa aquesta persecució i demonització de la llengua castellana, com el fet de que el govern Ricomà supliqui ‘perdó’ per por a perdre uns quants vots”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb motiu de l’anunci transmès pel govern municipal a les xarxes socials sobre la retirada del nou rètol de la urbanització Bosques de Tarragona que s’havia instal·lat tot just ahir, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat:

“És vergonyós i inacceptable que:

1. El mateix equip de govern que triga mesos a donar resposta a peticions, preguntes i sol·licituds d’assumptes veritablement urgents i que afecten la via pública, a la vida quotidiana de veïns i empreses, actuï amb aquesta diligència per a canviar un rètol que han fet posar ells mateixos, només per por a perdre els vots d’uns quants.

2. Tornin a culpabilitzar a una empresa adjudicatària que ells mateixos han contractat per a aquesta obra. Aquesta ha estat la tònica habitual tant dels errors reals (problemes del carril bici, negligència a la torre Minerva…) com dels imaginaris (un rètol en castellà).

3. La persecució i demonització de la llengua castellana, suplicar ‘perdó’ als seus votants -sense tenir en compte al conjunt de la ciutadania- per haver fet posar un rètol en la llengua oficial de l’Estat, i tractar aquesta qüestió com a una urgència municipal.  Aquest fet demostra, un cop més, el sectarisme i el ‘poblerinisme’ de qui hauria de governar una capital com Tarragona ocupant-se dels problemes i de les urgències reals de la nostra ciutat.”