Banyoles reparteix 520 menús solidaris a les famílies vulnerables

És la primera vegada que es fa aquesta acció incentivada per l'Ajuntament amb la col·laboració d'empreses i restaurants

L’Ajuntament de Banyoles ha repartit aquest dijous al matí 520 menús solidaris entre les famílies més vulnerables del municipi. L’Àrea de Benestar Social va repartir 520 vals per aconseguir el menú entre els usuaris del Centre de Distribució d’Aliments. En aquest val es citava a les famílies per aquest dijous al matí al pavelló de la Farga per recollir el menú solidari de Nadal. L’àpat consistia en un plat de brou de pollastre amb galets i canelons. De postres també s’oferia torrons. La iniciativa és la primera vegada que es fa al municipi i està liderada per l’Ajuntament de Banyoles, que ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses i restaurants del municipi.

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles ha repartit 520 menús solidaris entre les famílies més vulnerables aquest dijous al matí. Es tracta d’una acció pionera al municipi que ha tirat endavant l’Ajuntament per garantir que totes les famílies puguin gaudir d’un àpat de Nadal durant aquestes festes.

Des de Benestar Social van repartir fa uns dies 520 vals per a un menú entre els usuaris del Centre de Distribució d’Aliments. Aquest val citava a les famílies al Pavelló de la Farga del municipi per aquest dijous al matí per anar a buscar l’àpat solidari. El menú consistia en un brou de pollastre amb galets i canelons de segon. A més, també donaven torrons de postres.

La regidora de Benestar Social de Banyoles, Ester Busquets, ha explicat que han impulsat aquesta acció “en aquest any especialment difícil” per tal que “tothom a la nostra ciutat pugui celebrar les festes”.

Els menús s’han cuinat als restaurants de Can Xabanet, La Carpa, Al Born, l’Alberg i el Vora Estany. Ho han fet amb els productes que han donat les empreses de Gallina Blanca, Artigas Alimentària, Liderou i Bonpreu. A més, la iniciativa també ha comptat amb el suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. Els voluntaris de Càritas han estat els encarregats de repartir els menús solidaris.