2 veïns adolescents de Calella de Palafrugell roben bicicletes d’alta gamma

A més, uns altres dos joves han estat enxampats furtant productes de l’interior d'una botiga

El passat dissabte 21 de maig, una patrulla de la Policia Local de Palafrugell, quan es trobava realitzant la vigilància i dispositiu per furts i robatoris de bicicletes al nucli de Calella de Palafrugell, van observar com dos joves sortien d’una comunitat de veïns amb una bicicleta d’alta gamma.

Els agents van sospitar dels dos joves i van procedir a identificar-los. En aquell moment, tots dos van marxar corrents, però els agents van poder atrapar al jove que portava la bicicleta, el qual va respondre amb cops al policia, i per aquest motiu va ser detingut. Posteriorment es va localitzar la propietària de la bicicleta, que va confirmar que la bicicleta havia estat sostreta del garatge de la comunitat de veïns. El detingut, de 14 anys d’edat, va ser detingut per delicte de resistència a agents de l’autoritat i per delicte de furt.

D’altra banda, el diumenge 22 de maig, la policia va rebre l’avís per un robatori a una botiga de la vila. Els propietaris van enxampar a dos joves furtant productes de l’interior de la botiga i al empaitar-los fora i reclamar-los que tornessin els productes aquests van respondre amb violència, produint lesions al responsable de la botiga.

Els agents de la Policia Local van poder observar una gravació realitzada amb el telèfon mòbil d’un testimoni i van poder identificar els autors dels fets, que van ser localitzats més tard i detinguts per un delicte de robatori amb violència. Els detinguts tenen 20 anys i 17 anys.