S’arrangen diversos elements dels parcs infantils de Montblanc

Al parc de Sant Francesc s’ha instal·lat un gronxador inclusiu

Fa dues setmanes al barri del Sòl de l’Horta s’hi van realitzar un parell d’intervencions que tindran continuïtat en altres parcs de la vila. En aquest barri, es va repintar el parc infantil i es va inaugurar un nou parc de cal·listènia, un parc d’entrenament físic a l’aire lliure.

Aquesta mateixa setmana, al parc infantil ubicat a la plaça de Sant Francesc, s’ha instal·lat un gronxador inclusiu amb arnès, per tal que infants amb discapacitats hi puguin pujar de manera segura i protegida.

A la plaça de l’Agermanament, fa uns mesos, es va retirar un tobogan que es trobava en mal estat que podia causar lesions. Ara, s’ha instal·lat un nou tobogan que completa el parc infantil d’aquesta plaça ubicada al barri de Santa Clara.

Finalment, a la plaça dels bastoners, del mateix barri, s’instal·laran nous elements que complementaran els que ja són presents, com ara un tobogan, cordes o un boti-boti individual.

Segons el regidor d’equipaments públics, Santi Porta “ l’arranjament d’aquests parcs infantils ajudarà als nostres petits a poder gaudir d’aquests espais de lleure presents al municipi. Especialment, destaco la incorporació del primer gronxador inclusiu de la vila”.

Montblanc, en total, compta amb una dotzena de parcs infantils, a més dels que es troben ubicats a les diferents pedanies. L’equip de govern, té la intenció de seguir mantenint i impulsat aquests espais de lleure pels infants.