Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Concert d’un reconegut pianista a l’Espluga de Francolí

Avatar photo

El reconegut pianista Jordi Camell tocarà el proper divendres dia 15 de juliol.

El divendres 15 de juliol a les set de la tarda l’Espluga de Francolí tornarà a gaudir de la presència i la música de Jordi Camell. El pianista del Penedès interpretarà a l’Església Vella diferents obres musicals que es dividiran en tres parts, aquestes sota els títols de “Fantasies, reminiscències i petjades”, i on es podran escoltar peces pròpies i de compositors il·lustres com J. S. Bach, L. v. Beethoven i Claude Debussy.

Camell destaca pel seu llarg recorregut musical i la seva formació com a pianista. Ciutats com Tarragona, Barcelona, Londres i París l’han vist créixer, i actualment és considerat per la crítica com un músic de so transparent i brillant, destacat per la claredat en l’exposició artística i per obrir-se a tots els estils. Ha estat guardonat en diversos concursos i ha participat en concerts per tot el continent europeu amb els conjunts de música contemporània Barcelona 216, Solistes d’Ibercàmera i l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure.

En l’actualitat, Camell és professor de piano i música de cambra i coordinador del màster de piano a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), però els seus inicis en l’ensenyança musical es remunten a l’Espluga de Francolí. Des de l’any 1978 fins al 1982 va ser professor de piano a l’Escola de Música del Casal, escola fundada el 1978 per la seva mestra, Carme Flexas, una figura cabdal en la seva formació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Se’n riu de la policia: truca més de 30 vegades per denúncies falses

Notícia següent

L’European Balloon Festival d’Igualada ha quedat truncat

Notícies relacionades