Una jove trans rep la pallissa de quatre veïns

La jove i la seva parella han denunciat els fets a la policia i han explicat que es troben millor

Jove agredida. Foto: @mutant_blade

Nova agressió trànsfoba a Barcelona contra una jove trans i la seva parella. Els fets van produir-se el dilluns a la capital catalana i no haurien transcendit si no hagués estat per la denúncia que la parella va fer dels fets a través de les xarxes socials i la policia.

Segons explica la jove trans a el seu compte d’Instagram els agressors viuen al seu barri. “Acaben de donar-nos una pallissa a mi i la meva parella, a més de trencar-me el nas”, explicava el dilluns. “Ara mateix anem en ambulància a l’hospital per fer-nos l’informe mèdic i demà anirem a denunciar-ho a la policia”, deia per afegir que el pitjor de tot és que “no han estat desconeguts, han estat els nostres propis veïns, en concret quatre”.

Aquest dimarts la mateixa jove ha tornat a escriure a les seves xarxes per explicar com estava i per donar les gràcies pel suport rebut. “Per sort hem acabat amb diverses contusions i traumatismes per total cos, però no hi ha res trencat”, explicava. “Esperem des del més profund dels nostres cors que no es torni a repetir quelcom igual”, sentenciava.

De moment no ha transcendit el barri en el qual es va produir l’agressió.