Torna el Carnaval als carrers de Granollers

Es recuperen el Ball de Gitanes, el ball infantil, el concert "Carnaval a la fàbrica" i el Palau de can Solda

Del 20 de febrer al 2 de març, Granollers estarà de festa amb la celebració del Carnaval. Aquest any, es recuperen les activitats de carrer i es proposa una programació per a totes les edats. A banda de la celebració dels actes tradicionals, les festes recuperen el Ball de Gitanes el 20 de febrer, l’obertura del Palau de Can Solda a la Casa de Cultura Sant Francesc i s’adapta el recorregut de la rua a les mesures Covid, replicant el circuit circular i per carrers amples com es va fer per la Cavalcada de Reis.

Els més menuts podran gaudir del taller de Diverdisfressa que la Xarxa de Centres Cívics organitza al Centre Cívic Can Bassa (18 de febrer),  escoltar contes de Carnaval de la mà del rondallaire Paco Asensio i divertir-se amb el ball infantil de disfresses amb la companyia Ambauka a la Porxada.

Pelat i pelut, DJ Animal i concurs de disfresses és la proposta que el Jovent Ignorat i l’Ajuntament de Granollers organitzen pels joves sota el títol ·Carnaval a la fàbrica», el dissabte 26 de febrer, a les 23.30 h a la Sala Nau B1 de Roca Umbert. Les entrades tenen un cost de 8 € i es poden comprar anticipadament a www.joventignorat.cat

Una altra novetat del Carnaval d’enguany és la participació del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, amb la difusió d’una recepta per fer una truita en el marc del Dijous Gras.Podreu veure la recepta a la web granollers.cat/carnaval, al canal de YouTube de @granollers i a les xarxes de @somcarnaval i @granollerscultura.

El Carnaval de Granollers compta amb la col·laboració de l’entitat festiva Som Carnaval per l’organització d’aquesta festa popular a la ciutat.