Entra a presó un dels tres joves detinguts per robar diumenge en un domicili a Terrassa

Els presumptes autors van ser detinguts gràcies a la col·laboració ciutadana

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat dos joves de 25 i 26 anys i un menor, tots tres de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’una casa. Els dos arrestats majors d’edat van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar presó provisional per un d’ells i llibertat amb càrrecs per l’altre, mentre que el menor d’edat va quedar en llibertat.

Els lladres van entrar forçant una finestra d’un domicili del carrer Castellbisbal. Els agents van rebre l’avís a les 8 hores del matí i van trobar-ho tot regirat i algunes eines que haurien utilitzat per forçar l’accés.

Els testimonis van sentir sorolls de matinada i un jove sortint carregat amb una motxilla i una clau anglesa a la mà dirigint-se cap a un cotxe. Poc després, pels volts de les set del matí, van tornar a veure al mateix jove i quan li van demanar què feia va amenaçar-los i va marxar corrents.

Just en aquell moment, un dels testimonis que parlava amb els policies va veure el noi que els havia amenaçat poc abans. Els agents van intentar identificar-lo quan el jove van arrencar a córrer, tot i que al final el van aturar. Mentre aturaven al fugitiu, un dels agents va veure com dos joves intentaven fugir en un cotxe i va aconseguir retenir-los.