Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Baralla al mig d’un carrer de Terrassa

Avatar photo
Una baralla a plena llum del dia a l’Avinguda Jacquard de Terrassa deixa diverses persones ferides de forma lleu

Els accidents i baralles a la via pública són, malauradament, cada vegada menys inusuals i és que ahir mateix, a plena llum del dia i quan passaven pocs minuts de les 19:30 h de la tarda, la Policia Municipal de Terrassa rebia una alerta referent que hi havia una forta discussió entre un grup reduït de persones.

La discussió va tenir lloc a prop de l’estació de Vallparadís, a l’avinguda Jacquard, i tan bon punt Policia Municipal va rebre l’avís s’hi van desplaçar dues dotacions de seguretat local i una ambulància del SEM.

La baralla va desencadenar en violència física i verbal i les quatre persones van quedar ferides de forma lleu. Un cop els agents van arribar, van procedir a identificar els individus i a esclarir els fets ocorreguts al mig de la via pública. A més, les quatre persones implicades van quedar denunciades per obstrucció de la via pública i per consum de begudes alcohòliques.

Baralles, actes vandàlics o actituds incíviques com aquestes causen malestar entre la ciutadania i una sensació creixent d’inseguretat. De fet, el punt on es produïa ahir la baralla al mig del carrer és un lloc de pas per a molta gent, ja que és una zona plena de comerços locals, supermercats, bars i restaurants.

En aquesta direcció, pocs dies abans de l’episodi d’ahir, Policia Municipal també va haver de procedir a denunciar a dues persones per impedir el descans dels veïns.
Tal com compartia el mateix cos de seguretat local a través d’X (antigament Twitter), un ciutadà els va alertar de matinada que dues persones estaven causant molèsties produint molt de soroll a l’interior d’un habitatge, impedint el descans dels veïns.

Tan bon punt es van adreçar al lloc dels fets, la Policia va poder comprovar els fets i l’alt volum de xivarri a altes hores de la matinada procedent de l’interior d’un pis. Finalment, els policies van procedir a denunciar els individus per causar soroll i, a més, per no obeir ordres dels agents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

7 + 5 =

Notícia anterior

Festival Cruïlla 2024: tot el que has de saber

Notícia següent
manresa radar

Manresa instal·la quatre nous radars informatius

Notícies relacionades