Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Terrassa presenta en audiència pública les grans línies del Pressupost Municipal 2024

Avatar photo

El proper dimecres, 29 de novembre, la tinenta d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Maise Balcells, presentarà a la ciutadania en audiència pública les grans línies de la proposta del Pressupost Municipal per al 2024. La sessió començarà a les 18 h a la sala d’actes de la Biblioteca Central de Terrassa i, en paral·lel, es podrà seguir en directe a través de la Plataforma Participa Terrassa (https://participa.terrassa.cat/processes/ap-pressupost-2024?locale=ca) i al canal YouTube de l’Ajuntament de Terrassa (https://www.youtube.com/ajterrassa).  

A banda de conèixer de primera mà les principals línies dels pressupostos per a l’any vinent, la ciutadania i les entitats podran participar activament en l’audiència pública enviant les seves preguntes al Govern Municipal.  

 

Hi ha diferents maneres de participar-hi: 

Assistir presencialment a l’Audiència Pública i plantejar una pregunta de viva veu. 

Fer arribar una pregunta escrita a l’apartat de comentaris de la plataforma Participa a Terrassa, fins 24 hores abans de la sessió, és a dir, fins a les 18 h del dia 28 de novembre. Per poder publicar comentaris és necessari tenir un compte d’usuari/a en aquesta plataforma. Durant l’audiència, la tinenta d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa, Maise Balcells, donarà resposta a les preguntes plantejades amb anterioritat. 

Posteriorment a la celebració de l’audiència pública es podrà seguir formulant preguntes durant una setmana, a través de la plataforma Participa a Terrassa. En aquest cas, les consultes plantejades es respondran per escrit també a través de la plataforma.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 1 =

Notícia anterior

L’exposició de clicks de Playmobil torna a Fira Sabadell el 25 i 26 de novembre

Notícia següent

Nadal familiar, solidari, inclusiu i cívic a Santa Coloma de Gramenet

Notícies relacionades