Obres de millora al “Mirador del bosquet de les escoles” de Santa Coloma

Es farà d'obra amb materials que s’integren a l’entorn, com ara la pedra, l’acer o el formigó tintat, per fer-la més resistent

Aquest dilluns 31 d’octubre s’han iniciat les obres de millora del Mirador del bosquet de les escoles, inaugurat l’any 2014 i ubicat al Parc de la Serralada de Marina. Les obres tindran una durada màxima de 5 setmanes i un cost de 24.392 €.

El mirador -que deu el seu nom a les plantacions d’arbres que han fet les i els escolars de la ciutat- consta de dos espais diferenciats, la zona de lleure amb taules i bancs de fusta i la plataforma que esdevé un espai de mirador de la ciutat.

Aquesta plataforma, actualment de fusta, es farà d’obra amb materials que s’integren a l’entorn, com ara la pedra, l’acer o el formigó tintat, per fer-la més resistent.

El projecte integra criteris per a la millora de la biodiversitat com la utilització de pedra seca per afavorir que es creïn petits amagatalls o zones de refugi per a insectes i rèptils.

Així mateix, s’adaptaran alguns espais per donar aixopluc a petits mamífers, com a exemple de com les construccions en medi natural poden afavorir i integrar la presència de fauna.