Salut vacunarà als campus universitaris de Terrassa i Sant Cugat

Seran punts de vacunació sense cita prèvia a partit de dimarts

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha anunciat aquest dilluns que a partir de dimarts habilitarà punts de vacunació sense cita prèvia als campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) a Terrassa i Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Fins al dia 28 de setembre, l’Edifici Campus de la UPC a Terrassa estarà disponible per vacunar de 12 a 17 hores estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ASEIAAT), de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa i del Centre d’Imatge i Tecnologia Multimèdia.

El CAP Sant Llàtzer de Terrassa administrarà dijous durant dues hores –de 13.30 a 15.30 hores– les dosis a alumnes de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa.

A Sant Cugat, a partir de dimecres es vacunarà a les escoles universitàries Gimbernat, adscrita a la UAB; a partir de dijous i fins al 29 de setembre al campus Esade; a partir del dilluns 27 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV); i el dia 28 es vacunarà al campus de la UIC del municipi; en tots els casos de 12 a 16 hores.

A més dels universitaris, també s’ha fet una crida perquè la població que viu prop d’aquestes zones hi vagi –se’ls subministrarà Pfizer– i aquests punts s’afegeixen al que funciona, de manera temporal des del passat 8 de setembre, a la plaça Cívica de la UAB.