Sant Cugat commemora el Dia Mundial del Teatre amb ‘El bon doctor’

Vuit companyies de teatre amateur de la ciutat interpretaran “El bon doctor”, una adaptació de contes d'Anton Txèkhov

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’obra de Neil Simon, “El bon doctor” ha estat l’escollida per la Taula d’Arts Escèniques per a celebrar el Dia Mundial del Teatre el diumenge 26 de març al Teatre de Mira-sol de Sant Cugat del Vallès.

 

Vuit companyies de teatre amateur de la ciutat interpretaran “El bon doctor”, una adaptació de contes d’Anton Txèkhov en la que Simon ens presenta l’autor rus a través dels seus personatges i les seves històries, tot recollint la seva sensibilitat, el seu fi sentit de l’humor, carregat d’una enorme tendresa, i la seva lucidesa a l’hora de retratar la condició humana.

 

L’espectacle  “El bon doctor” es podrà veure el 26 de març al Teatre de Mira-sol en dos passis, un de tarda a les 17 h i l’altre al vespre, a les 20 h.

 

Aquest és un projecte participatiu que s’ha organitzat des de la mateixa Taula d’Arts Escèniques, amb la col·laboració de l’Ajuntament. En aquesta edició està coordinat per Josep Sala, de la cia. Teatre a l’ombra, escollit per la mateixa taula.

 

L’obra escollida per a commemorar el Dia Mundial del Teatre ha estat també consensuada per la mateixa taula, que ha tornat a apostar per representar una obra de teatre després de dues edicions presentant un espectacle de píndoles teatrals.

 

Les vuit companyies que enguany hi participen interpretant diferents contes són:

  • Fila Zero
  • Magma 2011- La Serreta
  • Mira-sol Teatre
  • Amants del Teatre
  • Amics de Pedra i Sang
  • Grup de Teatre Espiral
  • Teatre a l’Ombra
  • “dXOC teatre”

 

L’entrada a l’espectacle té un preu de 3 € i pot adquirir-se de manera anticipada a https://elbondoctor.eventbrite.es i una hora abans de cada passi al Teatre de Mira-sol.

 

Taula d’arts escèniques

La Taula és un òrgan aglutinador d’entitats del municipi, dinamitzador de la cultura local i forma part del Consell de cultura. Actualment la configuren 15 entitats:

Amics de Pedra i Sang, Els Marxosos del Vallès, Amants del Teatre, Teatre Musical Aula de So, Teatre a l’ombra, Can Ninot, Fila Zero, Magma 2011, Ateneu Santcugatenc, dXOC Teatre, Mira-sol Teatre, Grup de Teatre Espiral, Tallers de Teatre Sílvia Servan, Les Xandrines i Aire Teatral.