Salut posarà en marxà el CUAP de Granollers el pròxim dos de novembre

Atendrà les urgències de baixa i mitjana complexitat del Vallès Oriental

El Departament de Salut posarà en marxa el pròxim dos de novembre el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Granollers per atendre urgències de baixa i mitjana complexitat del Vallès Oriental.

L’obertura estava prevista per a l’any vinent en el nou edifici que s’està construint al carrer Girona però, atesa la situació sanitària actual, s’ha avançat la seva posada en servei a l’espai on fins ara hi havia les Urgències Centre, a l’avinguda del Parc amb l’accés per la plaça de Josep Barangé.

El CUAP Granollers mantindrà el punt d’atenció urgent al centre de la capital vallesana per a tot el Vallès Oriental i donarà servei les 24 hores, 7 dies a la setmana. Així mateix, disposarà d’equips de radiologia i laboratori.

El nou equipament treballarà en xarxa per garantir la continuïtat assistencial, en coordinació amb el 061 Salut Respon, els equips d’atenció primària, els equips d’atenció domiciliària, els dispositius assistencials hospitalaris i els centres sociosanitaris.

El de Granollers serà el primer CUAP del Vallès Oriental per donar resposta des de l’atenció primària a les demandes d’atenció urgent de la població, ampliant l’horari i millorant la capacitat de resolució d’urgències de baixa i mitjana complexitat.