Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Reunió estratègica entre les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa

Avatar photo
Cal destacar que en conjunt de les demarcacions territorials de les tres cambres es genera un 15% del VAB de i de l’ocupació a Catalunya

Els Comitès Executius de les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i  Terrassa, encapçalats pels seus presidents Sra. Sílvia Gratacós, Sr. Ramon  Alberich, i Sr. Ramon Talamàs, respectivament, han celebrat avui dimarts, dia  9 d’abril, una reunió de treball a la seu de la corporació terrassenca. La  trobada ha tingut com a objectiu principal valorar i compartir les seves  realitats i estratègies per potenciar el desenvolupament socioeconòmic de  llurs demarcacions. En la sessió també s’han analitzat els nous reptes  camerals, com potenciar la seva col·laboració i determinar les preguntes que  es presentaran als partits polítics de cara a les pròximes eleccions catalanes  del 12 de maig. 

Cal destacar que en conjunt de les demarcacions territorials de les tres  cambres es genera un 15% del VAB de i de l’ocupació a Catalunya.  

L’evolució del Digital Impulse Hub, la potencialitat i evolució dels programes de promoció  del comerç, la implicació empresarial en la Formació Professional d’Itinerància, i l’anàlisi  d’infraestructures, entre altres, han estat punts de l’ordre del dia. Amb tot, la trobada, que  ha acabat amb un dinar de treball, ha estat oberta al tractament de diferents qüestions  d’actualitat en el qual els trenta-sis participants han tingut l’oportunitat de compartir les  seves opinions.  

Les relacions de col·laboració entre les càmeres de comerç de Manresa, Sabadell i  Terrassa tenen una llarga trajectòria orientada, sobretot, a la reivindicació i  defensa conjunta en matèria d’infraestructures i comunicacions. Ara un cop ja consolidats i  en funcionament els nous executius després de les darreres eleccions, s’ha cregut  convenient reactivar aquestes trobades.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + ten =

Notícia anterior

Enxampen el jove que va ocasionar l’incendi forestal al Perelló

Notícia següent

L’Ajuntament de Vic revalida el Segell InfoParticipa

Notícies relacionades