Parets rep el distintiu ‘Equipaments 2030’ de la Diputació de Barcelona

L’acte d’entrega del reconeixement s’ha fet avui, 17 de març, a l’Ajuntament de Parets

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Parets del Vallès ha rebut avui, 17 de març, a l’Ajuntament, el distintiu Equipaments 2030 de la Diputació de Barcelona. El lliurament s’ha realitzat en una reunió presidida per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora d’Equipaments, Laura Lozano, i el president d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “el reconeixement que hem rebut de la Diputació de Barcelona és un orgull i una demostració que valora la tasca que estem fent, amb el compromís que vam signar amb la Diputació, per fer els equipaments més sostenibles, tant pel que fa a amb despeses energètiques com poden ser per exemple la instal·lació de plaques socials, com pel que fa a amb temes socials, com poden ser les ajudes o beques. En aquest sentit, volem agrair el reconeixement que hem rebut i refermar el compromís que té Parets en aquesta línia”.

El president d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, ha apuntat que “hem fet entrega d’aquest distintiu d’equipaments responsables que es tracta d’un projecte innovador de la Diputació que vol significar el compromís dels ajuntaments amb equipaments cada vegada més responsables, sostenibles, educadors i que contribueixin a la cohesió social dels seus ciutadans. El govern de Parets és un govern compromès en aquesta direcció i treballa pel compliment dels objectius de desenvolupament sostenible de sostenibilitat ambiental i cohesió social”.

El distintiu Equipaments 2030 forma part del Projecte Transformador Equipaments 2030 de la Diputació de Barcelona que té com a finalitat promoure que els equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut puguin arribar a ser instal·lacions inclusives, igualitàries i referents educadores de la sostenibilitat, dels ODS i dels principis de l’Agenda 2030, així com fer partícips els usuaris de les seves iniciatives. Per aquest motiu, els distintius reconeixen els equipaments responsables que integren criteris de sostenibilitat en els vessants ambiental, social i econòmic.