Molins de Rei es prepara per a una nova edició de l’Esportíssim

Tindrà lloc el divendres 9 de juny, a partir de les 17 h, al parc de la Mariona, amb diferents propostes esportives

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un any més, i com ja és tradició per a aquestes dates, torna la festa de l’Esportíssim. La festa, organitzada per l’Ajuntament i en col·laboració amb les entitats esportives del municipi, pretén ser un espai de cloenda de la temporada esportiva. 

Enguany, tindrà lloc el divendres 9 de juny, a partir de les 17 h de la tarda, al parc de la Mariona, amb diferents propostes esportives on tothom podrà participar: bàsquet, handbol, futbol, jocs pre-esportius, atletisme, gimnàstica, halterofília, tenis taula, dansa,  balls i coreografies, entre d’altres. I, com a cloenda de la jornada, hi haurà una festa conjunta per a grans i petits. 

 

La setmana següent, el dimecres 14 de juny, a les 20.00 h, al pati de Ca n’Ametller, tindrà lloc el reconeixement als i les esportistes de la vila. L’objectiu d’aquest acte és reconèixer el treball i l’esforç, així com els resultats obtinguts durant la temporada, dels i les esportistes o persones vinculades a les entitats esportives de la vila. Els guardonats i les guardonades rebran un obsequi de part de l’Ajuntament.  

Per a més informació sobre l’Esportíssim 2023, podeu consultar el web municipal https://www.esportsmolins.cat/esportissim.