Diumenge, 14 d'abril de 2024
És notícia

Mataró inaugura la nova àrea recreativa per a gossos del Parc Central – Casa Capell

Avatar photo
La nova àrea d’esbarjo caní ocupa gairebé 2.000 m2

Les obres es van dur a terme entre finals d’octubre i el mes de gener i han afectat a un àmbit de 1.935,67 m2 situat al costat de la Casa Capell, sota l’avinguda de Jacint Verdaguer. De la superfície total, 1.152,20 m2 corresponen a talús verd i 783,47 m2 a zona de sauló.

S’ha instal·lat una nova xarxa de reg a l’àrea de sauló independent a la de la vegetació, s’han col·locat papereres i bancs, una nova font per als animals a dins del recinte, i s’ha fet el tancament perimetral mitjançant pilars de fusta. També s’han plantat dos arbres més (moreres) a banda dels preexistents a la zona de sauló i s’han desplaçat dos punts de llum perquè quedin fora de la tanca. El recinte té dos accessos amb doble porta.

Les obres, que ha dut a terme l’empresa Jardineria i Vivers Sant Iscle SL per encàrrec de l’Ajuntament, han tingut un cost de 74.418,86 € (IVA inclòs).

Noves àrees recreatives per a gossos en marxa

A banda de la nova àrea recreativa per a gossos del Parc Central – Casa Capell, en els darrers mesos l’Ajuntament ha posat en marxa altres equipaments per a l’esbarjo caní a la ronda de Josep Tarradellas, per sobre de l’Institut Les Cinc Sénies i a la plaça de Sant Simó.

Estan previstes quatre àrees més que es van prioritzar mitjançant un procés participatiu: al Pla d’en Boet (entre el carrer de Pablo Iglesias i el carrer de Josep de C. Serra i Ràfols), al Parc Central – Camí de la Geganta, al parc del Nord i al carrer de l’Esplanada.

Des del web municipal, amb l’aplicació A prop meu, es poden consultar sobre el mapa de la ciutat les àrees recreatives per a gossos més properes a la geolocalització que s’indiqui, així com altres equipaments i serveis. Es pot consultar des d’aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El cinema quinqui català, a debat a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet

Notícia següent

Els ciclistes del DiR Golf Costa Daurada engeguen el calendari amb una nova ruta

Notícies relacionades