Manifestació dels taxistes contra el preu dels carburants a Barcelona

La marxa s'ha iniciat passades les deu del matí a l'Aeroport del Prat i ha recorregut la C-31 i tota la Gran Via fins a l'Arc del Triomf i el Parlament

Uns 1.500 taxistes, segons la Guàrdia Urbana, i uns 300, segons l’Ajuntament de Barcelona, s’han manifestat amb una marxa lenta aquest dimecres pel centre de Barcelona contra l’augment del preu dels carburants. La protesta ha començat a l’aeroport del Prat i s’ha traslladat fins al Parlament, on una representació del sector s’ha reunit amb els grups parlamentaris, amb l’excepció de Vox.

A la sortida de la trobada, el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, s’ha mostrat “molt satisfet” pel transcurs de la manifestació i per les reunions amb els grups. “Crec que ens ajudaran”, ha comentat. Segons Álvarez, tots ells han estat d’acord en demanar que la Generalitat articuli ajudes per al sector.

La marxa s’ha iniciat passades les deu del matí a l’Aeroport del Prat i ha recorregut la C-31 i tota la Gran Via fins a l’Arc del Triomf i el Parlament, on els taxistes, acompanyats d’una mitja dotzena de tractores en representació dels transportistes, han estacionat els seus vehicles. Allà, una representació de les associacions dels dos col·lectius han entrat a la cambra per reunir-se amb una representació dels grups parlamentaris, amb l’excepció de Vox.

Gran part de la marxa lenta pel centre de la ciutat ha estat acompanyada per la pluja, que junt amb la manifestació dels taxistes i del sector educatiu han complicat encara més la circulació. De fet, les dues marxes han arribat a coincidir al Passeig de Picasso.