L’espai Beat Barcelona comença l’activitat al Mobile World Congress 2022

Barcelona compta per primera vegada amb un espai exclusiu dins el MWC que combina networking durant el dia i una oferta musical lúdica als vespres.

L’espai Beat Barcelona, impulsat per  l’Ajuntament de Barcelona amb el suport de la Mobile World Capital i GSMA, ha començat l’activitat avui, primer dia del MWC. Al vespre, la inauguració de l’espai ha comptat amb la presència de John Hoffman, CEO de GSMA, i el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni.

El Beat Barcelona, situat entre els pavellons 4 i 6 del recinte, és un nou espai de 1.500 m2 a l’aire lliure amb àrees per al networking professional, un programa d’activitats de promoció econòmica i que es converteix cada vespre en un espai de relax amb la programació dels festivals de la ciutat.

Avui l’estrena ha anat a càrrec de Sónar que ha presentat el show AWWZ b2b AI DJ, on la DJ AWWZ mescla la música que li proposa en viu una Intel·ligència Artificial, un projecte desenvolupat amb la UPC.

Demà serà el torn del Cruïlla Barcelona amb l’ experiència de realitat virtual i immersiva 360° amb el concert del grup Black Eyed Peas i la sessió de DJ AMABLE. El  2 de març, el MIRA Digital Arts Festival tancarà amb una sessió de DJ Neska i la instal·lació ‘27.500 Parpadeos’ dels artistes Lolo & Sosaku.

Un espai per conèixer Barcelona

L’objectiu del Beat Barcelona és traslladar al MWC22 l’esperit i els actius de ciutat a través de l’experiència. Explicar al públic del congrés, amb el binomi cultura i promoció econòmica, que Barcelona és la millor ciutat per invertir, per obrir oficines i centres de recerca i innovació de les empreses a Europa,  per instal·lar-se a treballar o per a visitar-la. Per això al Beat hi trobaran un programa divers d’activitats, conferències i trobades desplegat per l’equip de promoció econòmica i una programació cultural comissariada per tres dels principals festivals de la ciutat.

Solidaritat amb Ucraïna

    • L’acte d’aquesta tarda, de caràcter informal, ha comptat amb la presència d’alguns membres del cos co sular internacional presents avui al MWC. Per això en la seva intervenció el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha volgut enviar un missatge de recolzament i solidaritat al cònsol d’Ucraïna a Barcelona, Artem Vorobyov, que també hi ha assistit. Collboni ha condemnat l’atac “d’un règim totalitari a la sobirania d’Ucraïna, al qual hem de ser capaços de donar resposta totes les democràcies occidentals perquè és també un conflicte entre un sistema polític i les nostres democràcies”.

John Hoffman, CEO de GSMA que també ha condemnat la invasió russa d’Ucreïna,  ha donat les gràcies a la ciutat de Barcelona per acollir de nou el MWC, tot recordant com va afectar al món i al congrés l’impacte de la covid, s’ha mostrat optimista  “l’edició del 2022 és una oportunitat per tornar a estar junts i el Beat Barcelona l’espai perfecte per establir noves amistats i relacions i expandir operacions i propostes a la ciutat, al territori i al pais.”