L’Associació de Veïns de la Vila Olímpica impulsarà una consulta sobre l’alberg

    El ple de l'Ajuntament ha rebutjat celebrar-la

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    El president de l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica, Jordi Giró, ha anunciat aquest divendres que l’entitat impulsarà una consulta sobre l’alberg. Ho ha dit després que el ple de l’Ajuntament de Barcelona hagi rebutjat una proposició d’ERC que precisament demanava celebrar-la. El govern municipal argumenta que no hi ha cap opció jurídica per aturar la construcció d’aquest allotjament tot i que no el comparteixin i, per tant, no es pot plantejar cap pregunta als veïns en aquest sentit. “Volem que el barri digui la seva sobre aquest malson. Tothom està d’acord amb nosaltres però ningú mou un dit i només ens presenten informes jurídics”, s’ha queixat Giró.
    Giró ha explicat que quan tinguin el resultat de la consulta el faran arribar a l’Ajuntament perquè ajudi en la negociació amb el propietari, tot i que ha augurat que, per la intervenció durant el ple, sembla que el govern ja ha decidit tancar el tema i permetrà la construcció de l’alberg.

    La proposta d’ERC ha estat rebutjada amb els vots en contra de BComú i PSC. El Grup Demòcrata, Cs, PP i la CUP s’ha abstingut i només han avalat la iniciativa els mateixos republicans i el regidor no adscrit, Gerard Ardanuy.