L’Any Abelló, protagonista del 28è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2023

Fins a l’1 de desembre de 2022, totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en el 28è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2023, ja podran enviar les seves obres. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, inclou enguany una categoria dedicada a Joan Abelló coincidint amb el naixement del pintor i col·leccionista molletà.

La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin.

Cada participant pot enviar fins a un màxim de tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment a aquest.

Pel que fa al format, s’admeten tant en digital com analògic.

En aquesta edició, les categories són “Mollet”, “Lliure” i Joan Abelló

Inscripció i participació

Cada participant ha d’enviar les seves fotografies a l’adreça electrònica cclamarineta@molletvalles.cat, juntament amb el full d’inscripció que trobarà al web municipal de l’Ajuntament de Mollet del Vallès www.molletvalles.cat a l’apartat Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2023.

L’arxiu amb cada fotografia ha de tenir format JPG i el nom de l’arxiu ha de ser el títol de la foto.

El veredicte es farà públic el 13 de gener de 2023, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta.

Categories i premis

MOLLET

– Primer premi: 300 € i diploma

– Segon premi: 200 € i diploma

– Tercer premi: 150 € i diploma

LLIURE

– Premi únic: 250 € i diploma

JOAN ABELLÓ

– Premi únic: 250 € i diploma

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, “l’edició d’enguany ens fa especial il·lusió pel fet que coincideix amb el centenari del naixement de Joan Abelló, i per aquest motiu, hem decidit incorporar una nova categoria dedicada al nostre molletà il·lustre”. Pérez ha afegit que “la incorporació d’aquesta nova categoria dona encara més rellevància al concurs, un dels emblemes culturals de la nostra ciutat, i esperant que segueixi sent un èxit de participació, animo a tots els i les amants d’aquesta disciplina a participar-hi”.