La Guàrdia Urbana desmantella una festa amb 80 persones a Montjuïc

S'han aixecat denúncies per no portar mascareta, no guardar les distàncies, consum d'alcohol i fer foc en zona forestal

El local de l'Hospitalet de Llobregat on se celebrava una festa amb 18 persones. ACN.
 La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha desmantellat aquest diumenge a la matinada una festa il·legal amb 80 persones a la muntanya de Montjuïc. “Consumien begudes alcohòliques i no respectaven les mesures sanitàries. Per aquest motiu, s’han denunciat totes les persones i s’ha desallotjat l’espai”, ha comentat en un missatge a les xarxes socials la Guàrdia Urbana, que també ha adjuntat una fotografia on es pot veure els participants de la festa, que havien portat taules, cadires i encès una petita foguera.
Els agents han identificat finalment 63 persones i han aixecat denúncies per no portar la mascareta, no mantenir les distàncies de seguretat, consum d’alcohol compartit i per fer un foc en una zona forestal.
Igualment, els participants estaven vulnerant el toc de queda nocturn de 22 a 06 hores. En paral·lel, els Mossos d’Esquadra també han desallotjat aquesta matinada –cap a les 03.30 hores- un local privat a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) on 18 persones celebraven una festa. S’ha denunciat a tots els participants per incomplir les mesures de prevenció contra la covid-19.