La Festa Major de Sant Vicenç recupera la majoria d’activitats, però amb restriccions per la Covid

La Festa Major d’hivern de Sant Vicenç es torna a celebrar amb la majoria d’activitats habituals, com ara la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals. La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la Covid. Els principals actes de l’any passat es van haver d’anul·lar a causa de la pandèmia.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament i el Centre d’Estudis Molletans presentaran el número 37 de la revista Notes el dissabte 22 de gener a la Sala Fiveller, a les 12:30 hores. El mateix dia, a les 18 hores, tindrà lloc la 41ena Festa de la Ràdio al Centre Cívic Can Borrell, on es lliuraran els premis Micròfon i Notícia de l’any.

Concerts i actuacions

Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes oferiran un concert el divendres 21 de gener a les 21 hores al Mercat Vell. Les entrades es podran adquirir a molletvalles.koobin.com, a La Marineta o al mateix Mercat Vell el dia del concert si encara en queden.

El dissabte 22 de gener a les 21 hores al Teatre Can Gomà hi haurà l’espectacle ‘Un País de Festa’, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Mollet. Les entrades també es podran adquirir a través de molletvalles.koobin.com i una hora abans a la taquilla si no estan exhaurides.

El Mag Lari portarà a Mollet l’espectacle ‘Una nit amb el mag Lari’ al Teatre Can Gomà, el dissabte 29 de gener a les 18 i a les 20:30 hores. Les entrades s’hauran d’adquirir prèviament a www.entrapolis.com.

La Nit de l’Esport

La Nit de l’Esport també es tornarà a celebrar de forma presencial al Teatre Can Gomà, el divendres 28 de gener a les 20 hores.

La cultura tradicional torna al carrer

La Festa Major també recupera els actes de cultura tradicional al carrer, com ara la Trobada o la Cercavila de Gegants, que se celebrarà el diumenge 23 de gener al matí.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat que “la Festa Major de Sant Vicenç torna a recuperar l’esperit d’abans de la pandèmia, però amb tota la prudència i les mesures de seguretat necessàries per evitar nous contagis: distància, mascaretes, gels hidroalcohòlics i aforaments limitats. Els actes, això sí, es podran veure alterats o suspesos en funció de l’evolució de la pandèmia.”