Iberia eleva un 50% l’oferta del pont aeri Madrid-Barcelona

L'aerolínia oferirà entre 65 i 68 freqüències setmanals en aquesta ruta

Iberia Airlines airbus a320 approaching at London Heathrow Airport

Iberia incrementarà un 50% l’oferta per al pont aeri Madrid-Barcelona, fins a les gairebé 70 freqüències setmanals, a partir de novembre i durant tota la temporada d’hivern, que dura fins al 31 de març.

En concret, Iberia oferirà entre 65 i 68 freqüències setmanals en aquesta ruta, la qual cosa suposa fins a onze vols per sentit de dilluns a dijous, que són els dies de major afluència de clients.

D’aquesta manera, els clients comptaran amb vols en tots dos sentits des de les 07.00 i fins a les 21.00 hores. El nou programa d’Iberia en el pont aeri suposa prop d’un 50% més de capacitat que l’oferta per Ibèria en l’hivern de 2020, quan la companyia va programar 43 freqüències setmanals.

A més partir del 10 de novembre, Aena reobrirà en l’aeroport del Prat els taulells, el control de seguretat i la sala VIP pròxims a les portes d’embarcament que Iberia utilitza per al pont aeri, la qual cosa permetrà als clients presentar-se fins a 20 minutos abans de la sortida del seu vol, i beneficiar-se de l’avantatge de “arribar i volar” d’aquest servei.

A Madrid, els taulells i el control de seguretat del pont aeri en el costat Nord de la Terminal 4 ja estan oberts des de finals de 2020 però, ara, a més, Ibèria ha ampliat l’horari del seu Premium Lounge Dalí, de 06.00 a les 23.00 hores i, a partir del 18 d’octubre, Aena recupera el seu servei de pàrquing VIP en l’aeroport de Madrid.

A més, els clients del Pont Aeri d’Ibèria tindran flexibilitat per a canviar el seu vol des de l’app d’Iberia, les vegades que sigui necessari i sense cap cost.